Skip to content

Fantastical uppdaterad med iOS 8 widget

Idag uppdaterade Flexibits sin kalender-app Fantastical, både iPhone och iPad-versionen fick nya funktioner och kräver numera iOS 8.


fantastical Widget

Widget

Det jag gillar mest med uppdateringen är deras Widget för notiscenter. Där finns det möjlighet att ställa in om du vill se kalender och en lista med alla händelser, bara kalendern eller bara händelserna. Förutom att visa kalendern så uppdateras också listan på händelser när du knackar på en dag i kalendern och det går även att bläddra bland månaderna. Dessutom syns vissa andra inställningar du gör i appen, jag har valt att visa veckor och markera helger. Om du dubbel-knackar på en händelse så öppnas appen. Du kan även se påminnelser i widgeten men det använder inte jag.

Extension

Fantastical har också en extension som gör det enkelt att lägga in nya händelser eller påminnelser från markerad text. Interaktiva notiser gör det möjligt att snooza ett alarm eller markera en påminnelse som klar. De har även fixat lite obligatoriska buggfixar och tillfälligt sänkt priset på båda apparna, iPhone-versionen 39 kr -> 25 kr och iPad-versionen 75 kr -> 55 kr.

Namn Typ Pris
Fantastical för iPhone iPhone 25 kr

Namn Typ Pris
Fantastical för iPad iPad 55 kr

Be First to Comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *