Skip to content

Dela enkelt din hemskärm med #Homescreen för iPhone

Jag älskar att se andras hemskärmar för att få tips om nya appar och se hur de organiserar. Det har varit ganska svårt att få ta del av det om man inte följer vissa bloggar, men nu är det slut på det.


Homescreen

Idag släpptes appen #Homescreen av Betaworks Studio och det är en enkel app med bara en uppgift, att dela din hemskärm med andra på internet. Första gången du öppnar appen blir du ombedd att stänga appen och ta en skärmdump på hemskärmen. När du sen öppnar appen igen så läser den automatiskt in din skärmdump och ber att få komma åt ditt twitter-konto. Hemskärmen delas sen till deras hemsida och publicerar ett tweet med en bild och länk. Länken som skapas är www.homescreen.is/twitter_namn.

Min hemskärm och top apps

Men förutom att dela hemskärmen så läser den av dina appar, både på hemskärm och första skärmen i mapparna. Detta gör att du kan knacka på appar du är intresserad av och få fram informationen om den samt klicka för att komma till App Store. De för också statistik på de vanligaste apparna och skapar en hemskärm baserad på dem. När du klickar på apparna i denna hemskärm visas bilder de användarna som ha den på sin hemskärm. Några av mina appar lästes in fel, men jag kunde enkelt gå in i appen och markera de appar jag inte hade på hemskärmen.

Namn Typ Pris
Homescreen iPhone Gratis

Be First to Comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *