Skip to content

Skaffa bra lurar inför Göteborgsvarvet på Macforum [Sponsor]

Ska du springa GöteborgsVarvet nu på lördag? Hos Macforum hittar du de bästa produkterna för löpning, hälsa och träning som exempelvis Bose SoundSport in-ear-hörlurar.

Bose SoundSport

Bose SoundSport

Inget går upp mot känslan av ett bra träningspass. Och med rätt soundtrack kan ett bra träningspass blir helt fantastiskt. SoundSport™-hörlurarna från Bose ger ett fylligt, balanserat ljud när du är ute i spåret som de traditionella sportlurarna inte kan konkurrera med. Både på gymmet och ute i det fria sitter de här svettåliga hörlurarna bekvämt på plats och levererar musiken så som den var tänkt att höras. Lurarna finns i flera färger, alla med matchande fodral. Suverän design, komfort och ljudkvalitet.

Köp i butik eller macforum.se ››

Macforum

Macforum grundades 1992 och var pionjär när det gällde att sätta kundens fokus i centrum. Datorer, program och tillbehör kompletterades successivt med utbildningar, service och företagssamarbeten. Idag adresserar företaget konsumentmarknaden, företagssidan och utbildningssektorn samt är auktoriserad servicepartner till Apple.
Vi arbetar med mervärde. Därför erbjuder vi alltid en helhetslösning för ditt företag eller för dig som konsument. Vi hjälper dig hela vägen, från behovsanalys till installation på plats om du så önskar.

Tack till Macforum som sponsrar Appleyra denna vecka.

Be First to Comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *