Skip to content

Mophie Juice Pack till iPhone 6 hos Macforum [Sponsor]

Mophie's prisbelönta batteri case design hjälper dig att hålla laddningen hela dagen på kontoret eller på stan.

Mophie Juice

Mophie Juice Pack Plus till iPhone 6 (3300 mAh)

120% mer batteri till din iPhone 6

Skyddande, men ändå lätt konstruerat skal som ger dig 120% extra batteri med påslagningen av en strömbrytare. För iPhone 6 är den det perfekta vardagsskalet för att hålla dig laddad genom dagen och långt in på natten. Du får dessutom ett heltäckande skydd med Juice Pack Plus. Därför behöver du inte längre välja mellan skydd och ström. Och dess design med öppen överkant innebär att du kan använda valfria hörlurskontakter.

Köp för 1 299 kr på macforum.se ››

Mophie Juice Pack till iPhone 6 Plus (2600 mAh)

60% mer batteri till din iPhone 6 Plus

Skyddande, men ändå lätt konstruerat skal som ger dig 60% extra batteri med påslagningen av en strömbrytare. För iPhone 6 Plus är den det perfekta vardagsskalet för att hålla dig laddad genom dagen och långt in på natten. Du får dessutom ett heltäckande skydd med Juice Pack. Därför behöver du inte längre välja mellan skydd och ström. Och dess design med öppen överkant innebär att du kan använda valfria hörlurskontakter.

Köp för 1 099 kr på macforum.se ››

Mophie Juice Pack Air till iPhone 6 (2750 mAh)

100% mer batteri till din iPhone 6

Skyddande, men ändå lätt konstruerat skal som ger dig 100% extra batteri med påslagningen av en strömbrytare. För iPhone 6 är den det perfekta vardagsskalet för att hålla dig laddad genom dagen och långt in på natten. Du får dessutom ett heltäckande skydd med Juice Pack Air. Därför behöver du inte längre välja mellan skydd och ström. Och dess design med öppen överkant innebär att du kan använda valfria hörlurskontakter.

Köp för 1 099 kr på macforum.se ››

Macforum

Macforum grundades 1992 och var pionjär när det gällde att sätta kundens fokus i centrum. Datorer, program och tillbehör kompletterades successivt med utbildningar, service och företagssamarbeten. Idag adresserar företaget konsumentmarknaden, företagssidan och utbildningssektorn samt är auktoriserad servicepartner till Apple.
Vi arbetar med mervärde. Därför erbjuder vi alltid en helhetslösning för ditt företag eller för dig som konsument. Vi hjälper dig hela vägen, från behovsanalys till installation på plats om du så önskar.

Tack till Macforum som sponsrar Appleyra denna vecka.

Be First to Comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *